Kerstballen schieten

Categorie
Statisch
Datum
23 dec 2019 19:00
Locatie
SSC Tichelrijt - De Schacht 5, Tichelrijt
5107 RD Dongen, Nederland
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenals in het verleden organiseert SV Gilze-Rijen ook dit jaar weer  het gezellige kerstballen schieten in Tichelrijt en wel op maandag 23 december.

Alle schutters zijn van harte welkom en natuurlijk ook  hun familieleden, partners, gezinsleden en andere bekenden. Iedereen mag  meedoen!!

Als  entree vragen we van iedereen €5,- en daarvoor krijgt u een gratis kopje koffie  of thee, een gratis consumptie en we lopen regelmatig rond met een hapje.

Deelname aan het schieten kost, per keer, €2,50 per persoon. Dit bedrag is voor de kerstballen en de overige materialen die worden  gebruikt. Voor de snelste dames en/of heren zijn er prijsjes.

Er hangen vijf kerstballen in de boom. Je hebt maximaal twee minuten om die vijf kerstballen uit de boom te schieten. Eén wissel is verplicht. Er is geen maximum aan de munitie die je in een beurt gebruikt. Er wordt geschoten in een standaard klasse en een open klasse.

Je kan telkens voor één rondje inschrijven. Na de schietbeurt kan je steeds voor één volgende beurt inschrijven. De inschrijving sluit ongeveer 22:00 uur.

Wanneer je nog geen eigen wapen hebt kan je een klein kaliber pistool van de vereniging gebruiken. Patronen zijn te koop per 25 (€ 2,00) of 50 (€ 4,00) stuks.

De  ontvangst en aanvang zijn vanaf 19.00 uur en wij hopen natuurlijk zoveel  mogelijk leden met vrienden, kennissen en gezinsleden te mogen  begroeten.

LET OP!!! Alle introducees dienen een inschrijfformulier in te vullen. Van de introducés wordt ook het identiteitsbewijs gecontroleerd. ZONDER GELDIG IDENTITEITSBEWIJS MOGEN INTRODUCÉS NIET BINNEN.

Tot 23 december aanstaande.

 
 

Alle datums

  • 23 dec 2019 19:00

Powered by iCagenda