Adverteren op het Schietsportcentrum

Onze schietbaan is elke avond geopend en in het weekend de gehele dag. Er zijn, verdeeld over de week, honderden schutters aanwezig en tijdens wedstrijden kan dit aantal fors hoger liggen.

Daarom heeft de stichting in de kantine van de schietbaan een televisiescherm beschikbaar gesteld voor reclame uitingen voor iedereen die daar gebruik van wil maken. Door middel van digitale aanlevering kan een gebruiker daarop reclame uitingen plaatsen in de vorm van een fotopresentatie. De aangeleverde reclames worden continu afwisselend getoond gedurende de openingstijden van de schietbaan zoals deze elders op de website zijn vermeld.

In principe kan iedereen die dat wil gebruik maken van dit reclamekanaal, het hoeft niet te gaan om schietsport gerelateerde zaken. Dit is prima kanaal voor kleine ondernemers om een grote groep potentiƫle afnemers te bereiken tegen geringe kosten.

U kunt met de stichting hiervoor een contract afsluiten met een looptijd van 1 jaar. De kosten voor het gebruik hiervan bedragen EUR 200,00 per jaar. Deze kosten kunnen op verzoek ook maandelijks worden betaald.

De stichting meent hiermee een interessant aanbod te doen en is graag bereid dit met u nader te bespreken. U kunt contact opnemen met onze secretaris via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.